O nama

Jedinstvene relokacijske usluge

High Class Relocation je tvrtka specijalizirana u pružanju usluga premještaja za domaće i međunarodne tvrtke, ambasade i njihove strane zaposlenike. Relokacijska usluga (usluga vođenja premještaja zaposlenika) je jedinstveni servis kreiran posebno za poslovne klijente koji dolaze živjeti i raditi u Hrvatsku te ovdje traže svoj novi dom. Blisko surađujući s odjelom ljudskih resursa, olakšavamo premještaj kako za zaposlenika tako i za tvtku, nudeći temeljitu i individualiziranu uslugu, kako bi se zaposlenik osjećao ugodno i sigurno pri premještaju iz svoje zemlje u Hrvatsku.

Cijelokupna usluga za sve

High Class Relocation pruža cijelokupnu uslugu kad su u pitanju potrebe stranih zaposlenika u Hrvatskoj prilagođavajući se potpuno klijentovim željama i potrebama. Naš popis klijenata je raznolik, od malih tvrtki u razvoju do velikih međunarodnih tvrtki i ambasada s visoko složenim zahtjevima.

Analiziramo potrebe klijenata

U prvoj fazi suradnje saznajemo potrebe klijenta, ocjenjujući i procjenjujući svakog klijenta osobno. Pritom analiziramo razlike između zemlje iz koje klijent dolazi i Hrvatske pokušavajući na taj način pripremiti našeg klijenta za dolazak u novu kulturu i okolinu.

Pratimo i informiramo

Također smo u bliskom kontaktu s tvrtkom klijenta kako bi oni u svakom trenutku bili informirani o tijeku naših aktivnosti te mogli donositi odluke bitne za premještaj njihovog novog zaposlenika. Bliska suradnja s vodstvom tvrtke u koju klijent dolazi raditi omogućava nam da ponudimo odgovarajuće informacije i da osobe zadužene za premještaj novog zaposlenika budu informirane o svakoj fazi njegovog premještaja.

Pouzdani savjetnici

Kako je posao prilično dinamičan, tvrtke za premještaj moraju moći pratiti taj tempo. Radilo se o promjeni određenih zakona, npr. zakona o nekretninama, zakona o radu, ili drugim promjenama, mi smo našim klijentima na usluzi kao pouzdani savjetnici osiguravajući na taj način usklađenost i produktivnost.

Naša misija i vizija

Naša je vizija biti vodeći hrvatski pružatelj usluga potpore strancima prilikom njihova premještaja u Hrvatsku. Naša misija je izgraditi pouzdan odnos s našim klijentima, osiguravajući im vrhunsku uslugu baziranu na profesionalizmu, poštovanju i pouzdanosti, prilagođavajući se potpuno njihovim željama i potrebama. Nama su naši klijenti na prvom mjestu te smatramo da oni zaslužuju samo High Class uslugu prilikom njihova preseljenja u Hrvatsku.

hrCroatian