Relokacijske usluge

High Class Relocation je tvrtka specijalizirana u pružanju usluga premještaja za domaće i međunarodne tvrtke, ambasade i njihove strane zaposlenike. Relokacijska usluga (usluga vođenja premještaja zaposlenika) je usluga posebno kreirana za poslovne klijente koji dolaze živjeti i raditi u Hrvatsku te ovdje traže svoj novi dom.

Prednosti korištenja usluga High Class Relocation-a su izbjegavanje stresa i gubitka vremena uzrokovanih suradnjom s više agencija za nekretnine i s vlasnicima nekretnina. High Class Relocation surađuje s najboljim hrvatskim agencijama za nekretnine kako bi svojim klijentima pružili pregled nad više od 90% nekretnina koje su trenutno na tržištu.

Blisko surađujući s odjelom ljudskih resursa, olakšavamo premještaj kako za zaposlenika tako i za tvtku, nudeći temeljitu i individualiziranu uslugu, kako bi se zaposlenik osjećao ugodno i sigurno pri premještaju iz svoje zemlje u Hrvatsku.

High Class Relocation pruža cijelokupnu uslugu vođenja premještaja zaposlenika u Hrvatsku pritom se potpuno prilagođavajući klijentovim željama i potrebama. Neke od usluga koje nudimo su pronalazak nekretnina, pronalazak škola, orijentacijske ture, usluga prijevoza od/do aerodroma, potpora pri napuštanju zemlje i sl., o čemu više informacija možete naći u podkategorijama.

Molimo Vas uzmite u obzir da relokacijske usluge nisu isto što i usluge prijevozničkih kompanija koje nude samo relokaciju stvari, ali ne i pomoć kod ostalih životno bitnih pitanja. Usluga koju mi nudimo se ne odnosi na prijevoz osobnih stvari i namještaja. Mi se zapravo bavimo preseljenjem života s bilo koje strane svijeta u Hrvatsku.

Dopustite da Vam pomognemo i uživajte u bezbrižnom preseljenju!

hrCroatian